arrow_back Terug
cancel

FRANS BAUER IMITATOR Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

FRANS BAUER IMITATOR Boeken

In het artiestenvak geldt wereldwijd een zelfde regel; een ster is pas een ster als zich een serieuze imitator aanmeldt.
En wat dat betreft mag Frans Bauer zich vanaf nu tot de echte sterren rekenen.
Frans zal zich bevoorrecht voelen, immers zijn imitator heeft naast een geweldige stem ook nog ruimschoots ervaring in het artiestenvak en lijkt sprekend op hem.

Het begon als een geintje in de kleedkamers van het Fortis Circustheater te Scheveningen, tussen de optredens door van de musical The Sound of Music van Joop van den Ende Theaterproducties.
De cast blijft tussen de bedrijven door natuurlijk ook naar de toekomst kijken.
Immers na 9 januari valt na succesvolle maanden dan toch ook het doek voor de Sound of Music, en daarmee ook voor Jurgen Jonkers. 'Rasartiesten in hart en nieren onder elkaar, zoeken naar kansen, immers je wilt allemaal verder.
En van het één komt dan het ander, en zo was plots daar mijn gelijkenis met Frans Bauer in combinatie met mijn stem en kwaliteiten op zanggebied', aldus een enthousiaste Jurgen Jonkers.
Jonkers zingt normaal een dance classics repertoire waarmee hij tot nu toe hoge ogen gooide, met zijn optreden in The Sound of Music als gevolg.
Jonkers:'natuurlijk was het even een vreemde gedachte, maar hoe meer en meer ik me erin verdiepte hoe aantrekkelijker ik het begon te vinden.
Tenslotte is het Nederlandstalige levenslied helemaal in, heeft het een fantastisch publiek en bezing je je diepste gevoelens toch altijd nog het makkelijkst in je moerstaal'.

Inmiddels heeft Jonkers een compleet repertoire ingestudeerd onder professionele begeleiding van zijn zangleraar.
Zijn eerste try-out was zaterdag 13 december jongstleden in het Willem II stadion te Tilburg voor een enthousiast publiek. Jonkers: 'wat ik alleen maar had kunnen dromen gebeurde; de mensen vonden het zo leuk dat ze helemaal mee gingen in het verhaal.
Ik weet niet hoeveel handtekeningen ik heb uitgedeeld na afloop.
Voor mij het ultieme bewijs dat ik kan overbrengen alsof Frans er zelf staat.
En dat is belangrijk; mijn stem mag goed zijn, de gelijkenis groot, het repertoire in orde, maar dan moet er ook nog het gevoel en de emotie zijn'.

Voor het boeken van FRANS BAUER IMITATOR ben je bij Twotone aan het juiste adres.

FRANS BAUER IMITATOR Boeken calendar_today