arrow_back Terug
cancel

FERRY DE LITS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

FERRY DE LITS Boeken

Over Ferry de Lits
Ferry’s muziekcarrière begint, zoals bij meer artiesten, achter de bar. In dit geval de stamkroeg van zijn vader Harrie. Dit café sponsorde in 2004 zijn eerste single Kijk In Mijn Hart, waarna producer en tekstschrijver Jheron van der Heijden met hem aan de slag gaat.

Mijlpalen
Ferry bestormt de hitlijsten met platen als Zacht Tikt De Regen, Joana en Ademloos Door De Nacht.... Erg trots is hij op de duetten Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn die hij maakt met goede vriend Django Wagner. Het eerste nummer verschijnt als single en Ferry wordt uitgenodigd voor een gastoptreden bij Django Wagner’s eerste live concert in 2014. Zijn debuutalbum Ritme Van De Nacht wordt alom goed ontvangen.

Ferry op het podium
Op de bühne weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een hoog entertainment gehalte voor jong en oud. De single Iedereen Wist ‘t is een vrolijke swingplaat gewor- den terwijl hij met Vraag Niet Meer Waarom, een duet met Jill Helena, een prachtig duet aflevert. Zijn jongste album Ademloos is een schijf vol liedjes met een lach en een traan, maar vooral: Ferry.

Viva Cerveza
Met zijn nieuwe single Viva Cerveza zal Ferry komende zomer menig tent op zijn kop gaan zetten. Zoals we van Ferry de Lits gewend zijn is het een nummer met een hoog feestgehalte. Zal deze single net zo’n hoge ogen gooien als zijn voorgangers? Wat ons betreft zal de zomerse plaat Viva Cerveza de temperaturen verder doen stijgen.

Bekend van:
- Duet met o.a. Jill Helena, Nelis Leeman & Django Wagner
- Deelnemer Bloed, Zweet & Tranen
- Oh Sylvie, na haar breuk met Rafael van der Vaart
- Hits o.a. Laat Me, Ademloos Door De Nacht en Viva Cerveza

Voor het boeken van FERRY DE LITS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

FERRY DE LITS Boeken calendar_today