arrow_back Terug
cancel

FEMKE MEINES Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

FEMKE MEINES Boeken

Femke Meines is de winnares van het junior songfestival 2012.

Als winnares van de nationale editie (ze versloeg zelfs de Boyband Mainstreet) mocht zij eind 2012 Nederland vertegenwoordigen tijdens de grote finale in de Heineken Music Hall in Amsterdam.
Met haar winnende liedje Tik Tak Tik eindigde ze uiteindelijk als zevende bij de internationale contest.
Met ‘Tik Tak Tik’, stond Femke vanaf oktober 2012 lange tijd hoog in de Kids Top 20 waarvan wekenlang op de eerste plek.
Vijf weken lang stond ze daarnaast zelfs genoteerd in de ‘volwassen’ single top 100.
De bijbehorende videoclip is inmiddels al bijna 4 miljoen keer bekeken!
De opvolger ‘Dan Kies Ik Voor Jou’ (geproduceerd door Tjeerd Oosterhuis), stond vanaf begin maart maar liefst 37 (!) weken lang hoog in de Kids Top 20 maar moest plaats maken voor Femke’s kerstsingle ‘Kerst Met Jou’.
Deze uptempo kerst track is veel te horen geweest in alle kids programma’s op radio en t.v en de videoclip bij RTL Telekids veelvuldig uitgezonden.

Femke was in het jaar 2013 de langst genoteerde artiest in Zapp’s populaire hitlijst Kids Top 20. Femke is met al haar opvolgende singles te zien geweest in de Kids Top 20 en haalde keer op keer hoge noteringen.
Femke Meines is inmiddels ook een ware YouTube hit, met meer dan 20 miljoen views op haar eigen officiële en niet officiële YouTube Channel gooit ze hoge ogen.
Werkt samen met topproducers en heeft een reeks eigen songs uitgebracht waarvan alleen al de videoclip van Femke’s ‘Geen Zin’ de 4 miljoen views bijna raakt.
Ook was de samenwerking met Disney Channel bijzonder en zoals ze zelf zegt: super! Ze maakte de Nederlandse versie van Supercreativa van Disney Channel’s populaire serie Violetta met als titel ‘Unica’.
Met een fraaie videoclip waar de originele cast ook in meespeelt.
Deze videoclip is al meer dan 1,5 miljoen keer bekeken.
Verder heeft Femke niet stil gezeten: ze deed mee aan SBS Sterren Springen, bracht een kledinglijn uit en doet vele optredens in het land.
Naast zingen vind ze presenteren heel leuk om te doen en heeft voor meerdere zenders al reportages gemaakt.
Femke is inmiddels 15 jaar, komt uit het Noord-Hollandse Tuitjenhorn en is de oudste van vier zusjes.
Vanaf 2015 werkt Femke ook voor Disney Channel en speelt ze o.a. de rol van Liz in de nieuwe Disney Channel serie Just Like Me.

Voor het boeken van FEMKE MEINES ben je bij Twotone aan het juiste adres.

FEMKE MEINES Boeken calendar_today