arrow_back Terug
cancel

FEEST DJ RUUD Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

FEEST DJ RUUD Boeken

Feest.DJ.Ruud.

Een man die zijn naam waar maakt, ongeacht op welk podium hij staat.
Door het hele land laat hij een spoor achter van polonaises, opblaasdieren, crowdsurfs, rubberen bootjes, sitdowns, feesthoedjes, flugel en champagne.
Als een wandelende mash-up tussen fout en goud roept hij mooie herinneringen op met je favoriete classics uit het verleden, laat hij je meezingen en -springen op de hits van vandaag en introduceert hij je alvast aan de helden van de toekomst.
Van de smoothest R&B, Swingbeat en Hiphop via wat Happy Hardcore en Bubbling naar wat harde Dubstep bangers en weer terug via sexy House naar Moombathon en Electro? Why not!

Hij was het hoogtepunt van het Solar Weekend Festival 2012 nadat de Vage Gasten hem uit hadden genodigd.
Vanaf de eerste seconde was het de gezelligste chaos die Nederland ooit heeft mogen zien en dat hebben ze keer op keer opnieuw voor elkaar gekregen op festivals Mysteryland en Valtifest. Inmiddels is ook geen enkele club meer veilig voor de aanstekelijke energie van FeestDJRuud en begint hij langzaam maar zeker een onmisbare legende te worden die het uitgaansleven weer terug brengt naar wat het hoort te zijn: FEEST!

Met zijn eerste hit ‘Gas Op Die Lollie’ laat hij zien dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn, maar ook zeker niet te makkelijk en heeft hij inmiddels al je vriendinnen laten schuren alsof hun leven er vanaf hing. Feest DJRuud is werkelijk de enige in zijn soort.

Believe the hype, join the movement

Voor het boeken van FEEST DJ RUUD ben je bij Twotone aan het juiste adres.

FEEST DJ RUUD Boeken calendar_today