arrow_back Terug
cancel

FAMILIE DE BRUYN Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

FAMILIE DE BRUYN Boeken


Familie De Bruyn is uitgegroeid tot een begrip in de entertainmentwereld. Als trio brengen de verschillende familieleden de muzikale huiskamersfeer van weleer overal waar ze worden geboekt.

In de jaren 50 vormde Kor de Bruyn met zijn Mientje en hun vijf kinderen het eerste ‘Showorkest Familie De Bruyn’. Met hun piano, wat ketels en schemerlampen onder de arm, maakten ze van alle bruiloften, partijen en
braderieën een fantastisch feest.
Familie De Bruyn leverde steevast: het concept van spelen op verzoek was geboren!

Het succes groeide, samen met het aantal orkestleden. Op het hoogtepunt stond de familie met maar liefst 16 leden op het podium.
De paasdagen van 1985 moesten de definitieve doorbraak brengen, maar liefdadigheidsproject ‘Ei voor
Afrika’ onder de naam ‘Bruyn Eet’ flopte fenomenaal. Terecht of niet, het grote ‘Familie De Bruyn’ viel kort daarop ruziënd uit elkaar.
Gelukkig niet voor lang, want in kleine bezetting bleven de jonge De Bruyn telgen op de gezelligste plekken opduiken en ze maakten naam door het hele land. Een aantal de Bruyntjes wordt inmiddels terecht gezien als grondleggers van de hedendaagse, megapopulaire verzoekjes -scene.

Muzikaal bloed kruipt daar waar het heen wil: toen bij de crematie van Opa Kor er uit binnen -en buitenland familieleden samen kwamen, ontstond het idee voor een klein reizend gezelschap, gewoon onder de vertrouwde naam.

Net als toen, gaat de huisraad nu nog altijd mee. Met een upright piano, bescheiden drumkit, klinkend koper en een paar knusse schemerlampen maakt Familie De Bruyn een muzikaal bruincafé van elke feestelijke gelegenheid grootof klein. En traditiegetrouw geheel op verzoek.

Voor het boeken van FAMILIE DE BRUYN ben je bij Twotone aan het juiste adres.

FAMILIE DE BRUYN Boeken calendar_today