arrow_back Terug
cancel

ERIK VAN KLINKEN Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

ERIK VAN KLINKEN

Erik van Klinken staat garant voor een spetterend optreden dat je gasten nog lang zullen herinneren. Met hits als 'Stop die trein,' 'Gewoon een lekker wijf,' 'Ik gaf mijn hart aan jou,' en 'Tussen kroegen en kerken' weet Erik keer op keer het publiek te raken en mee te slepen in zijn muzikale wereld. Of je nu een bedrijfsfeest, bruiloft, of ander evenement organiseert, Erik van Klinken zorgt voor de juiste sfeer en energie.

Een veelgeprezen artiest
Erik van Klinken heeft zijn sporen verdiend in de muziekindustrie. In 2016 werd hij bekroond met de Koos Albert Award voor de provincie Drenthe. Zijn carrière begon met een opvallend optreden in de talentenjacht 'The choice of La Bastille' in Amsterdam, waar hij met zijn nummer 'Stop die trein' de finale bereikte. Dit leidde tot een samenwerking met liedjesschrijver en producer Bram Koning, wat resulteerde in hun eerste single 'Lekker Doodgewoon.'

Erik van Klinken heeft niet alleen succes op de radio, maar ook op grote podia. Hij heeft opgetreden in het Gelredome stadion in Arnhem voor maar liefst 33.000 mensen. Bovendien is hij een vertrouwd gezicht op de Mega Piratenfestijnen in het hele land. In 2014 werd Erik genomineerd als nieuw Nederlands talent door BUMANL, waarmee zijn indrukwekkende staat van dienst werd erkend.

Biografie van Erik van Klinken
Erik's muzikale reis begon met de talentenjacht 'The choice of La Bastille,' waar hij in de finale terechtkwam met 'Stop die trein.' Deze wedstrijd bracht hem in contact met Bram Koning, die onder de indruk was van zijn stem en talent. Hun samenwerking resulteerde in de single 'Lekker Doodgewoon,' die direct aansloeg bij radiostations en de Single Top 100 bereikte. Hiermee werd Erik van Klinken bekroond met de 'HOLLANDSE NIEUWE' op RADIONL en de 'Oranje Kroon' op TV Oranje.

Zijn vervolgnummers behaalden consequent hoge posities in de Nederlandstalige Top 30 hitlijst. Bovendien won hij in 2016 de prestigieuze Koos Albert Award voor de provincie Drenthe.

ERIK VAN KLINKEN Boeken

Voor het boeken van ERIK VAN KLINKEN ben je bij Twotone aan het juiste adres.

ERIK VAN KLINKEN Boeken calendar_today