cancel

ELVIS ACT Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

ELVIS ACT

De Elvis show is een ware aanvulling voor ieder evenement en duurt ongeveer 30 minuten. Even terug in de tijd maar wel met een dosis humor en een vleugje brutaliteit. Tenslotte is Elvis the King en de koning mag natuurlijk alles. Ook Robbie Williams is fan van Elvis, dat is geen geheim hij heeft zelfs een nummer naar Elvis vernoemt.

Net als Elvis is hij een grootheid maar dan in deze tijd. Ze verschillen in persoonlijkheden maar dat is nu net de grap. Combineer deze reuzen en je krijgt een bijzonder mens die grappig en serieus bezig is met het maken van een unieke Elvis show.

Na een zinderend intro van That’s All Right My Mamma gevolgd door Blue Suede Shoes, Burning Love en Suspiciouse Minds, duikt Elvis het publiek in. Zoals u Elvis kent zal hij altijd een babbeltje maken. Dat geeft de ideale gelegenheid voor hilarische momenten. Ietwat brutaal zal hij de mensen uitnodigen om mee te rock and rollen, of een romantische moment met hem te delen tijdens een ballade zoals Can’t Help Faling in Love. Het maakt daarom ook niet uit of mensen er zin in hebben of niet. De wil om mee te doen creëert Elvis.
Geniet van een vernieuwde Elvis Presley revival in één daverende show.

Boekingen van ELVIS ACT

Voor het boeken van ELVIS ACT ben je bij Twotone aan het juiste adres.