arrow_back Terug
cancel

ELOY DE JONG Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

ELOY DE JONG Boeken

Eloy’s debuutalbum ‘Kopf aus Herz an’ behaalt de eerste positie in de Officiële Duitse charts en blijft hier maar liefst 53 weken in staan. Inmiddels heeft Eloy vier Top 10 albums op zijn naam staan, waaronder zijn ‘Best Of’ album ‘Viel mehr als das Beste’. Ook presenteert Eloy meerdere programma’s voor de Duitse televisie.

In 2020 wordt Eloy ‘Spiegel’ bestseller-auteur met zijn boek ‘Egal was andere sagen’. In zijn biografie neemt Eloy de lezer mee in zijn problematische jeugd, het bewogen leven als homoseksuele boyband ster en zijn coming out met Boyzone zanger Stephen Gately. Daarnaast vertelt Eloy openlijk over zijn rol als vader in zijn regenbooggezin.

Met zo’n indrukwekkende carrière zou je zeggen dat Eloy alles wel heeft gedaan, maar niets is minder waar.

Ik heb als lid van Caught In The Act altijd in het Engels en zelfs Spaans gezongen. Sinds ik solo ben gegaan zing ik alleen nog maar in het Duits. Dat ik als Nederlander nog nooit muziek in mijn moedertaal heb uitgebracht begon steeds meer te knagen, want ik houd van Holland en ik houd van Hollandse muziek.

Op 24 mei 2024 komt Eloy’s eerste Nederlandstalige single. ‘We Vieren Het Leven’: Nederlandstalige bewerking van Eloy’s hitsingle ‘Barfu im Regen’.

Voor het boeken van ELOY DE JONG ben je bij Twotone aan het juiste adres.

ELOY DE JONG Boeken calendar_today