arrow_back Terug
cancel

EDWIN EVERS BAND Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

EDWIN EVERS BAND Boeken

Na alle successen van de afgelopen vijf jaar gaat de Edwin Evers Band weer het theater in.
De band, met de ... De band, met de beste muzikanten van Nederland en onder leiding van Nederlands bekendste ochtend-dj Edwin Evers, brengt een onvergetelijke show vol bekende hits.
EDWIN EVERS BAND
Het is al weer meer dan 15 jaar geleden dat we als muzikale vrienden besloten een band te vormen, dat was ter gelegenheid van de CD presentatie van ‘Evers Staat Op’. Het was die avond zo te gek om met z’n allen muziek te maken, dat we nooit meer uit elkaar zijn gegaan en zo is de Edwin Evers Band geboren. De eerste 10 jaar hebben we veel gespeeld op (besloten-) feesten, events en festivals, mochten we diverse artiesten begeleiden tijdens hun concert en waren we de begeleidingsband bij o.a. The Voice of Holland en The Voice Kids. In 2011 zijn we naast de reguliere optredens gestart met een theatertour.

Een show vol met eigen interpretaties van de muziek van onze helden, zowel akoestisch (in een meerstemmige setting) als versterkt. Van prachtige ballads tot de meest swingende nummers en vanzelfsprekend komen de typetjes van Edwin langs. Dit vormt de basis voor onze theater tour.

Voor het boeken van EDWIN EVERS BAND ben je bij Twotone aan het juiste adres.

EDWIN EVERS BAND Boeken calendar_today