arrow_back Terug
cancel

DRUKWERK Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

DRUKWERK Boeken

Begin jaren 80 verwierf Harry bekendheid als leadzanger van de popgroep DRUKWERK, die onder meer met het nummer 'Je loog tegen' mij wekenlang op de eerste plaats in de hitparades stond. Daarna volgden meer hits als 'Wat Dom', 'Marianneke', 'Pappa', 'Schijn 'n lichie op mij', 'Hé Amsterdam', 'Lijn 10' en 'Carolien'.
Harry produceerde met DRUKWERK negen albums en daarna nog soloalbums als 'Uit Stilte Geboren', 'Naar je Hart', 'Hoor de muzikanten', 'Die glimlach' en 'Het Juiste Spoor'.

Op TV was Harry te zien in de series De spijker op z'n kopshow, De Vlaamsche Pot en Baantjer. Ook vertolkte hij rollen in de films Flodder, De Zwarte Meteoor en Nachtrit en was hij in 2009 dagelijks als Leo Bloempot te beluisteren in het radio 5 hoorspel Citroentje met Suiker.

In het theater was Harry onder meer te zien als acteur in voorstellingen als De Muisjes, Een Schitterende Jongen, Het Heilig Vuur en de musicals TiTaTovenaar, Anatevka, All Shook Up/Love Me Tender en Circus Monetti.

Buiten optredens door het hele land vaart hij regelmatig met een salonboot van Rederij 't Smidtje een 2 uur durende Slingertocht door Amsterdam.
Tijdens deze persoonlijke ontmoeting vertelt hij zijn verhaal en wisselt dat af met Amsterdamse liedjes en leuke originele weetjes.

In 2012 is het dertig jaar geleden dat 'Je loog tegen mij' zes weken op nummer 1 in de hitparades stond.
Hoog tijd dus voor Harry en zijn zoon Bram om samen met muzikale vrienden een negentig minuten durende Drukwerk-show te brengen.

Voor het boeken van DRUKWERK ben je bij Twotone aan het juiste adres.

DRUKWERK Boeken calendar_today