arrow_back Terug
cancel

DONNY PONSEN Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

DONNY PONSEN Boeken

In 2017 debuteerde de in Den Haag geboren Donny Ponsen met ‘Alles Wat Je Zei’, welke opgevolgd werd door de single ‘Ga Toch’. Beide singles werden zeer positief ontvangen, en nu is het tijd voor de derde single, getiteld ‘Kom Schatje Kom’; Dé ultieme zomersingle met een opzwepend en dansbaar ritme, wederom geproduceerd door Manfred Jongenelis.

Donny Ponsen heeft het zingen met een vader als volkszanger Rinus Ponsen (tevens tekstschrijver van ‘Kom Schatje Kom’) met de paplepel ingegoten gekregen. Hierdoor kent Donny de klappen van de zweep en weet hij als geen ander hoe het vak in elkaar steekt.

De grote hit van Donny kwam in januari 2020 met; Drink Rode Wijn. Dit nummer werd door Nederland met open armen ontvangen en zit dan ook al ruim over de 6.5 miljoen streams op Spotify De vruchten daarvan heeft Donny Ponsen helaas nog niet echt mogen plukken, want in dat jaar kwamen we in Nederland in de pandemie terecht. Echter is 'Drink Rode Wijn' in 2023 weer aan een ongekende opmars bezig en een gouden plaat voor deze hit is dan ook een kwestie van tijd!

De nieuwste single van Donny Ponsen is opnieuw een succes. De prachtige plaat 'Voor Één Kus Van Jou' is een heerlijk zomers nummer waarin duidelijk Donny zijn eigen sound naar voren komt. En van die sound kun je in de toekomst nog veel meer gaan verwachten!

Voor het boeken van DONNY PONSEN ben je bij Twotone aan het juiste adres.

DONNY PONSEN Boeken calendar_today