arrow_back Terug
cancel

DOARS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

DOARS Boeken

Toen toetsenist Tijn Driessen en drummer Pim Heesterbeek in de zomer van 2005, samen met andere jongeren van Scholengemeenschap Were Di, een uitvoering van ‘Gloria’ (Vivaldi) voorbereidden met het Valkenswaards Kamerkoor, ontmoetten zij de fanatieke bas Jan van Delft.
Al gauw ontstond het idee om voor de nieuwjaarssessie in de Fantast in Valkenswaard een Doors-set te doen.

Gitarist Will Theus, een lokale bekendheid in Valkenswaard, werd erbij gevraagd en was enthousiast om mee te doen. Enkele repetities vonden plaats met zijn vieren in de studio van Will.
Omdat Marcel Driessen (vader van Tijn en dirigent van het Valkenswaards Kamerkoor, zodoende ook bevriend met Jan) elke week een hele hoop apparatuur in de repetitieruimte kwam afzetten, en het stiekem toch wel beter klinkt met een basgitaar, werd besloten Marcel erbij te vragen op de bas.

Na de nieuwjaarssessie werd besloten dit eigenlijk eenmalig setje voort te zetten en de tributeband d’n Doars te vormen. Inmiddels zijn er na de nieuwjaarssessie nog meerdere optredens geweest en is het oorspronkelijke programma verbreed van drie kwartier naar 2,5 - 3 uur.

Voor het boeken van DOARS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

DOARS Boeken calendar_today