arrow_back Terug
cancel

DJ TONY SCHUMACHER Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

DJ TONY SCHUMACHER Boeken

TONY SCHUMACHER is zeer geschikt voor OKTOBERFEESTEN. Tony Schumacher draait Schlagers van het beste soort, is niet vies van Neue Welle, en is altijd te porren voor wat Après-Ski. Afgewisseld met Duitse varianten van bekende tophits, fantastische orgelkneiters van Klaus Wunderlich en andere tolle Überraschungen zorgt hij voor een Bombestimmung op de dansvloer.

Tony Schumacher draait Schlagers van het beste soort, is niet vies van Neue Welle, en is altijd te porren voor wat Après-Ski. Afgewisseld met Duitse varianten van bekende tophits, fantastische orgelkneiters van Klaus Wunderlich en andere tolle Überraschungen zorgt hij voor een Bombestimmung op de dansvloer.

Der Tony is Spitzenklasse met z’n übergemütliche 'Deutsche Musik Bingo', z'n hilarische 'Deutsche Sachen Bingo' en het interactieve onderdeel 'Wer Von Die Drei', waarbij het publiek de muziekkeuze bepaalt.

Strak in het pak en bekend als ‘Der Gentleman’ is hij naast Dj en Quizmaster ook de sympathieke Moderator die zijn Duitse gastartiesten introduceert en aankondigt. Mitmachen, dabei sein und die Füsse vom Flur!

Voor het boeken van DJ TONY SCHUMACHER ben je bij Twotone aan het juiste adres.

DJ TONY SCHUMACHER Boeken calendar_today