arrow_back Terug
cancel

DJ RYAN BENIOR Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

DJ RYAN BENIOR Boeken

Wij zijn eigenlijk allebei al van jongs af aan met muziek bezig.
Toen we elkaar zes jaar geleden leerden kennen merkten we het eigenlijk al
meteen: we vullen elkaar perfect aan op het gebied van muziek.
Niet zo gek dus dat we twee jaar later besloten een duo te vormen.
Het gaat ons erom dat we onze liefde voor muziek op zoveel mogelijk plaatsen de wereld in willen brengen.

In de zomer van 2010 besloten we om ons pad in het leven totaal om te gooien en onze passie nog verder uit te werken, en toen zeiden we eigenlijk al direct: we zitten in een achtbaan die nog niet van plan is te stoppen.

Tijdens ons eerste internationale optreden in 2010 hebben we bewezen dat we ook het publiek buiten Nederland goed kunnen entertainen. We hebben nu 4 internationale boekingen achter onze naam. We hopen dat hier in de loop der jaren nog veel meer bijkomen.

Met de potentiële songs Synthetica, Grand Edit en onze remix van Calvin Harris – Flashback sloten we het jaar 2011 af. In 2012 begonnen we gelijk met onze enorme banger ‘Massive Anthem’.

Ook in 2013 maakte we een geweldige start met de komst van ons eerste officiële album ‘Surviving Winter’ dat gereleased werd op de 15e van februari onder het label en agency Duobookings. Door onze gevorderde producties hebben we bewezen dat we duo waardig zijn om ons entree in de scene te maken.

We hebben erg hard gewerkt om onze naam op de kaart te zetten. Als mensen aan ons vragen hoe onze toekomst eruit ziet zeggen wij: “Laten we ons eerst focussen op 2013″.

Voor het boeken van DJ RYAN BENIOR ben je bij Twotone aan het juiste adres.

DJ RYAN BENIOR Boeken calendar_today