arrow_back Terug
cancel

DJ QUINTINO Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

DJ QUINTINO BoekenQuinten van den Berg (Den Helder, 1985), beter bekend onder zijn artiestennaam Quintino, is een Nederlands dj.
Zijn muziek is overwegend big room house en electrohouse, bekende nummers van Quintino zijn onder meer zijn remix van ‘Rap das Armas’, ‘Selecta’, ‘Go Hard’ en ‘Fatality’. Quintino komt in 2014 op de 86e positie binnen in de DJ Top 100 van DJ Magazine.

Quintino verkent de meest uiteenlopende artiesten en muziekstijlen, voordat hij zelf achter de draaitafels kruipt.
Zodra hij zijn school afmaakt, beseft hij dat het dj-vak zijn grootste passie is en begint gigs te doen op uiteenlopende locaties.
Op zijn 18e wordt Quintino ontdekt door Nederlands dj Laidback Luke, die besluit de opkomende artiest te begeleiden.
Quintino werkt ook als producer.
Zijn doorbraak volgt in 2011 met zijn remix van trap hit ‘Rap Das Armas’, zijn eerste nummer 1 in Nederland, en de release van ‘Epic’, dat platinum scoort en bijna 17 miljoen views op YouTube telt.

Datzelfde jaar werkt Quintino samen met goede vriend Afrojack om clubhits als ‘Selecta’ te produceren.
In 2013 werkt de Nederlander samen met dj’s Tiësto en Alvaro om het anthem van Ultra Music Festival te produceren. In augustus lanceert hij zijn radioshow SupersoniQ Radio op internationaal station SiriusXM's Electric Area.
Daarna brengt Quintino tracks uit als ‘Go Hard’, ‘Slammer’, ‘Fatality’, ‘Genesis’ en een remix van R3hab & Trevor Guthrie’s hit ‘Soundwave’.
In 2014 gaat Quintino op grotere podia optreden en groeit hij van support act uit tot headliner. Hij maakt dat jaar ook zijn debuut in de DJ Top 100, binnenkomend op de 86e positie.

Voor het boeken van DJ QUINTINO ben je bij Twotone aan het juiste adres.

DJ QUINTINO Boeken calendar_today