arrow_back Terug
cancel

DJ FLUFFER (RUBEN VAN DER MEER) Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

DJ FLUFFER (RUBEN VAN DER MEER) Boeken


Ruben van der Meer (aka DJ Fluffer) is naast zijn activiteiten op RTL4 en de theaters ook te boeken als DJ. Ruben van der Meer treedt op onder de naam DJ Fluffer. Zo draaide hij op DANCE VALLEY, SNEAKERZ, LOWLANDS, DUTCH VALLEY en in diverse clubs en kroegen.
Zijn stijl is toegankelijk, vrouwvriendelijk met een hoog entertainmentgehalte. Zo draait hij o.a. Urban, Classics, House.

Ruben van der Meer kreeg enorme bekendheid door het programma LIVE OPGENOMEN, wat hij samen met Horace Cohen bedacht en presenteerde (Veronica). Van 2004 tot en met 2008 maakte Ruben deel uit van het team van de LAMA'S, het populaire programma van BNN, waar hij ook mee door het land toerde met de theatershow LAMA'S ON TOUR.
Ook is Ruben van der Meer de afgelopen jaren bij BNN te zien geweest in het muzikale quizprogramma DOE MAAR NORMAAL. Sinds 2010 is Ruben samen met Tijl Beckand op de zaterdagavonden te zien in de hit van RTL4, het programma ECHT WAAR?!.
Aankomend theaterseizoen is Ruben weer samen met o.a. Tijl in de theaters te bewonderen in de GROTE IMPROVISATIESHOW.

Ruben speelde ook in verschillende speelfilms als FLIRT, ELLIS IN GLAMOURLAND, HET SCHNITZELPARADIJS en ALLES IS LIEFDE.
Maart 2012 was Ruben te zien in de hoofdrol van de film PLAN C onder regie van Max Porcelijn. Tevens is hij voor deze rol genomineerd in Nederland voor beste acteur. In het buitenland heeft hij voor deze zelfde nominatie een award gewonnen.
Mei 2015 was hij te bewonderen in de MASTERS film waarin hij een hoofdrol vertolkt.
Ook in het najaar gaat Ruben nog 2 films opnemen.

Voor het boeken van DJ FLUFFER (RUBEN VAN DER MEER) ben je bij Twotone aan het juiste adres.

DJ FLUFFER (RUBEN VAN DER MEER) Boeken calendar_today