arrow_back Terug
cancel

DIVA'S OF DANCE Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

DIVA'S OF DANCE Boeken

Wie kent niet deze mega dance-acts?

De internationale hit-successen als: 'No Limits', 'Dreams' en natuurlijk 'Sex On The Beach'.... liggen bij iedereen nog als de dag van gisteren in het geheugen.

De Dance Diva's: Anita Doth (2 Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) & Des'Ray (2 Brothers) domineerden om beurten de verschillende hitlijsten en podia in binnen- en buitenland. Met, alleen in Nederland, gezamenlijk, al meer dan 45 hits waarvan maar liefst 29 Top 10 noteringen.

Zeer regelmatig kwamen zij elkaar tegen, in kleedkamers, bij optredens voor radio & tv. Maar nog nooit stonden zij samen op één podium in één show.......

Hier is nu verandering in gekomen!
Conrad Stockmann had het idee van Diva's of Dance en benaderde de drie Dance Divas met de vraag wat zij hiervan zouden vinden. Tevens hoorde de 'Doe Een Wens Stichting' van de plannen en vroeg hun onmiddelijk of zij geen ambassadrices voor de stichting wilden worden. Naast hun eigen carrières maken de dames nu tijd vrij om een groter publiek kennis te laten maken met het gelegenheidsproject:

Diva's of Dance!

Het feest der herkenning waarin de 90-er jaren herleven...
Bestaande uit een wervelend showblok met de grootste hits uit de 90-er jaren van collega artiesten... en natuurlijk een ultra swingende hit-mix waarin de grootste successen van deze dance diva's zelf de revue passeren....

Het resultaat: Een sensationele act met drie internationale toppers, tezamen in één fantastische show!

En reken maar dat deze dames weten hoe zij een feestje moeten bouwen!

Voor het boeken van DIVA'S OF DANCE ben je bij Twotone aan het juiste adres.

DIVA'S OF DANCE Boeken calendar_today