arrow_back Terug
cancel

DISCO PARTY ROADSHOW XL Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

DISCO PARTY ROADSHOW XL Boeken

De voetjes van de vloer, dat is het motto van de DISCO PARTY ROADSHOW XL.

Dit teamheeft een rijke ervaring in het organiseren van custom made parties door geheel Nederland.Met een lichtshow, spiegelbollen, rookmachines, confettikanonnen en vinyl draaitafels op een vintage DJ-booth wordt de locatie omgebouwd tot een echte 70s, 80s, en 90s disco.Op 2 grote videoschermen worden de hele avond clips en beelden getoond van o.a. de nummers waar je vroeger al op stond te dansen.

De DJ’s zijn ervaren, hebben gedraaid in verschillende prijswinnende uitgaansgelegenheden, zijn ex Radio 2 & Radio 3 presentatoren en zijn in het bezit van een ongelooflijk rijke muziekcollectie, niet alleen digitaal maar ook op old-skool vinyl.
Met de gasten als middelpunt presenteert de DJ de avond aan elkaar en beleef je opnieuw de tijd dat je op de fiets naar de disco ging en om 24:00 uur thuis moest zijn.
Er zijn verzoekkaartjes aanwezig om jouw all-time favourites aan te vragen en de avond wordt afgetopt met feestelijke gadgets.
Boek je de Disco Party Roadshow XL dan ontvang je speciaal voor jouw feest ontworpen Facebook en website promotiemateriaal.

Let’s party!

Voor het boeken van DISCO PARTY ROADSHOW XL ben je bij Twotone aan het juiste adres.

DISCO PARTY ROADSHOW XL Boeken calendar_today