arrow_back Terug
cancel

DIRK MEELDIJK Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

DIRK MEELDIJK Boeken

De Hillegomse volkszanger Dirk Meeldijk scoorde zijn eerste grote hit met Ik Hou Van Het Leven. De single stond maandenlang in de hitlijsten en werd grijs gedraaid op regionale radio- en piratenstations. De plaat betekende voor Dirk landelijke bekendheid.

De opvolgers Vier zomers lang en Zomer op het plein bleken wederom van grote kwaliteit te zijn. In het najaar van 2009 verscheen de hitsingle Ik hou van jou. Op 17 oktober 2009 werd tijdens zijn jaarlijkse concert in Noordwijkerhout een special opgenomen die te zien was op Sterren.nl en op Nederland 1. Begin 2010 scoorde Dirk weer een grote hit met Adieu, Adieu.
Een echt levenslied met als onderwerp het (voorgoed) afscheid nemen van een geliefde.
In juni 2010 verschijnt de single: Jouw Accordeon. De single stond weken lang hoog genoteerd in de diverse hitlijsten. In april van 2011 verschijnt er wederom een nieuwe single van Dirk. De titel van het nummer is: Jij bekijkt het maar.

Optredens van Dirk Meeldijk zijn een ware belevenis. Live weet Dirk Meeldijk met louter en alleen eigen repertoire het publiek in zijn ban te krijgen. Omdat Dirk al zoveel hits heeft gehad, gaat dit moeiteloos.
Met zijn karakteristieke stemgeluid maakt Dirk diepe indruk op zijn toehoorders.

Voor het boeken van DIRK MEELDIJK ben je bij Twotone aan het juiste adres.

DIRK MEELDIJK Boeken calendar_today