arrow_back Terug
cancel

DEAN SAUNDERS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

DEAN SAUNDERS Boeken

Oorspronkelijk komt Dean uit Engeland. Hij is geboren in Londen en na 5 jaar verhuisde hij met het gezin naar Nederland, waar zijn vader een tattooshop startte. In het dagelijks leven werkt Dean in de sales branche. Naast het feit dat hij veel met muziek bezig is, is hij ook erg sportief. Hij houdt van kickboksen en fitness.

Dean komt uit een muzikale familie. Zijn vader en broers zingen ook. Ben Saunders, zijn jongste broer,is de winnaar geworden bij The Voice of Holland. In 2000 heeft hij samen met zijn broer Ben in een band gezeten: Follow That Dream. Deze band was een jaar lang zeer succesvol, maar viel helaas uit elkaar. Dean is echter nooit gestopt met zingen en is de winnaar van Popstars 2010 geworden!

In de week na de finale stond zijn debuutsingle ‘You And I Both’ op de eerste positie in de Nederlandse hitlijsten. Binnen enkele weken ging de single 10.000 keer over de (digitale) toonbank en werd dus bekroond met ‘Goud’.
Ook de opvolgende singles scoren als een trein: ‘On The Way To Love’ en ‘What A Wonderful World’. Deze laatste is een samenwerking met Yes-R, die de rap in het nummer verzorgt. Het gelegenheidsduo staat
deze week op de zevende positie in de Single Top 100!

Voor het boeken van DEAN SAUNDERS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

DEAN SAUNDERS Boeken calendar_today