arrow_back Terug
cancel

DE WOUDRUKKERS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

DE WOUDRUKKERS Boeken

ROCK & LOLL BAND DE WOUDRUKKERS

Ergens, diep verscholen in het (beruchte) Westfriese land, ontstond er in een oude hooischuur een briljant idee. Vijf “barre mannen” staken hun muzikale hoofden bij elkaar. Zij vonden een unieke muzikale samenwerking. En daar, tussen de balen hooi en stro, ontstond de Rock & Loll Band De Woudrukkers! Vanaf dat moment zijn alle feesttenten, festivals, dorpsfeesten en kermissen nooit meer hetzelfde.

Feest, scheurende (boeren-)rock of meezingen met Abba en Bon Jovi? Het feest met de band gaat alle kanten op en is van ver vóór de 1e minuut tot lang nadat de laatste noot is gespeeld.
Het bier stroomt rijkelijk en het publiek gaat mee van de ene verbazing naar de andere. De band speelt een prachtige ballad gevolgd door de gekste knijterhit. Van links naar rechts, van voor naar achter en van onder naar boven. Van Queen via George Baker naar de veleta. Het wordt, is en blijft één groot feest, de band, in hun kenmerkende rode pakken, is 1 met haar publiek.

Als je denkt dat het niet gekker kan? De mannen touren ook nog met Henk Wijngaard én als The Spitfires met Hein!

Springen in de feesttent?
Høken op het volksfeest?
Mee- zingen, -brullen en dansen op het dorpsplein?
Alles kan en mag. Rock & Loll!
Inmiddels heeft de band optredens gehad op de Zwarte Cross, Popweekend Schagen, Dicky Woodstock, het Mega Piraten Festijn, als voorprogramma bij de shows van Normaal en in de feesttent op het weiland van neef Kees.
De band ontving in het verleden al eens de award voor de “Populairste Partyband van Nederland”.
Durf jij het aan en ben jij er klaar voor? De Woudrukkers komen het feest brengen met alles er op en er aan!

Voor het boeken van DE WOUDRUKKERS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

DE WOUDRUKKERS Boeken calendar_today