arrow_back Terug
cancel

DE SWINGERS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

DE SWINGERS Boeken

Bent u op zoek naar een akoestisch/mobiel trio wat past op elk bedrijfsfeest, evenement, bruiloft of receptie? De Swingers bestaan uit drie ervaren muzikanten die er niet alleen goed uit zien, maar ook nog eens fantastisch kunnen spelen.

Net zoals op hun CD “Covers Galore” spelen de Swingers ook live uitsluitend op akoestische instrumenten zoals contrabas, gitaar en cajon.
Het repertoire behelst bekende (en hele bekende), lekker in het gehoor liggende songs uit verschillende muziekgenres. Van rock ’n roll tot meezingers en van blues tot disco.

De bandleden hebben in binnen- en buitenland met artiesten als Paul Burlison (gitaarheld uit de jaren ’50), James Burton (gitarist van o.a. Elvis Presley, Johnny Cash en Frank Sinatra), Rocky Burnette (80’s hit Tired of Toein' the Line), Jim Weider (The Band), Albert Lee (gitarist van o.a. Everly Brothers, Emmylou Harris en Eric Clapton) en in diverse andere bezettingen gespeeld voordat ze uiteindelijk in 2010 de Swingers hebben gevormd.

De strak in het pak gestoken Swingers kunnen zowel versterkt als akoestisch/mobiel optreden. Dus net zo goed op een podium als tussen het publiek zelf. Dit gecombineerd met hun knappe, intelligente en charmante uitstraling zorgt ervoor dat ze door muziekliefhebbers uit elke leeftijdscategorie worden bewonderd. De aanwezige gasten zullen u zeker roemen om uw keuze.

De Swingers spelen vaak akoestisch/mobiel, maar beschikken ook over een mobiele geluidsbox (draadloos) voor als het net iets meer volume moet hebben, zoals bijvoorbeeld tijdens een hele drukke receptie. Verder beschikken ze ook over een uitgebreide geluidsinstallatie (om lekker op te dansen).

De altijd vrolijke Swingers bestaan uit:

Jan – Gitaar en zang
Bart – Contrabas en zang
Robert – Cajon en zang

Voor het boeken van DE SWINGERS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

DE SWINGERS Boeken calendar_today