arrow_back Terug
cancel

DE STOUTE SCHOENEN Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

DE STOUTE SCHOENEN Boeken

Wij zijn Stoute Schoenen
Heb jij zin om een avond alle regels aan je laars te lappen? Pas jij vanavond het glazen muiltje, of is de kans op een slippertje groter? Trek hoe dan ook eerst met ons je stoutste schoenen aan om een avond helemaal los te gaan!

Na jaren ervaring als feestband in de wereld van feesten en evenementen op, naast, voor (en onder) het podium, zijn we nu te boeken onder de naam: Stoute Schoenen! Met meer golden oldies, hitsige hitjes én zing- & springgarantie zorgen we ervoor dat de condens van de ramen druipt en de vloer dezelfde avond nog vervangen moet worden.

Wij bieden een avondvullend programma met twee of drie sets live-muziek, afhankelijk van de wensen, inclusief geluidsman en -apparatuur. Stoute Schoenen heeft veel ervaring in de studentenwereld en weet daarom hoe je elk feest compleet maakt. Wij denken daarom graag met je mee hoe we jouw evenement onvergetelijk maken. Met een directe contactpersoon uit de band zorgen we ervoor dat je op de avond zelf voor geen onverwachte verrassingen komt te staan en de hele avond kan meegenieten!

Strik jij ons voor je feest?

Voor het boeken van DE STOUTE SCHOENEN ben je bij Twotone aan het juiste adres.

DE STOUTE SCHOENEN Boeken calendar_today