cancel

DE KAST Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

DE KAST

De Kast verkreeg grote populariteit door krakers als: In Nije Dei, Hart van mijn Gevoel, Eltse Grins Foarby, Woorden Zonder Woorden, In de Wolken en Raak.
Ze waren in de jaren '90 één van de populairste popbands van Nederland en verkochten meer dan 1.000.000 cd's en singles, wonnen meerdere keren een TMF Award, een Edison én een Gouden Harp voor hun gehele oeuvre en vielen op door hun speciale concerten.
Sinds hun reünieconcert in november 2006 kwam de band af en toe samen om te spelen op speciale gelegenheden. Inmiddels is de comeback van De Kast een feit met het nieuwe album en de theatertour ‘Welkom Thuis’......

Na de albumpresentatie in het Abe Lenstra Stadion op 24 september j.l. kwam hun nieuwe cd “Welkom Thuis” binnen op 3 in de albumlijsten.
De mediabelangstelling is groot en dat geeft aan dat deze succesvolle Friese formatie nog steeds een belangrijke plaats in het Nationale popcircuit heeft.
Dat zie je ook tijdens hun liveconcerten waar ze een ongekend register aan hits uit “de kast” halen en van jong tot oud overtuigen met hun kwalitatieve Nederlandse popsongs.

De Kast is nu begonnen met de theatertour die hun tot en met december door heel Nederland brengt: de mannen verzorgen 25 shows in alle uithoeken van het land.

Boekingen van DE KAST

Voor het boeken van DE KAST ben je bij Twotone aan het juiste adres.