arrow_back Terug
cancel

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG Boeken

De Jeugd van Tegenwoordig bestaat uit Vjeze Fur (Freddy Thatlehner), Faberyayo (Pepijn Lanen), Willie Wartaal (Ollie Locadia) en Bas Bron a.k.a. De Neger Des Heils.
Vanaf het eerste moment dat 'Watskeburt?!' te horen was op de radio, werd duidelijk dat DJVT een fenomeen is. De single knalde binnen twee weken door naar de eerste plek van de hitlijsten en het woordenboek werd ook een woord rijker.
De geruchtenstroom over de mannen kwam meteen op gang.
Zo zouden de drie rappers elkaar hebben leren kennen bij de voorrondes van Idols1 en zouden ze later in huis zijn genomen door De Neger Des Heils Majoor Vlosshard. Ook was er het hardnekkige gerucht dat ze de tekst van 'Watskeburt?!' in de metro hadden gevonden…
Wat de waarheid ook is, met de release van hun eerste album 'Parels Voor De Zwijnen' vestigden zij definitief hun naam in de Nederlandse muziekwereld.
Het album won onder andere een Edison Award, een Mobo Award, 3FM Awards en vele andere prijzen. Inmiddels zijn we heel wat jaartjes verder en heeft DJVT alle zalen van Nederland en België plat gespeeld, op alle festivals gestaan en is hun derde album 'De Lachende Derde' met de singles 'Sterrenstof' en 'Get Spanish' het meest succesvolle tot nu toe.
Hun laatste tour, met als hekkensluiter een show in het Klokgebouw in Eindhoven was compleet uitverkocht. In september 2013 is het vierde album “Ja, Natúúrlijk!' van De Jeugd van Tegenwoordig verschenen. Daarop staan onder andere de single 'De Formule' en 'Een Barkie'.

Voor het boeken van DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG ben je bij Twotone aan het juiste adres.

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG Boeken calendar_today