arrow_back Terug
cancel

DE DOELLEAZEN Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

DE DOELLEAZEN Boeken

Wat ooit in het voorjaar van 2009 begon met een grap is ondertussen uitgegroeid tot een populair partyduo in Friesland, genaamd De Doelleazen.
Dit zijn twee friese DJ’s (DJ Syb en DJ Ronald) die in samenwerking met bekende friese artiesten tracks produceren. Zo zijn onder andere ‘Mem fan Doutzen’ van Strawelte, ‘Strjitlizzer’ van Bricquebec, ‘Paad werom’ van Piter Wilkens en ‘Alderwetske Waldpyk’ van de Hûnekop, Lit Jim Gean van Gurbe Douwstra en een teken van leven van Syb van der ploeg gecoverd.

Het eindresultaat van deze covers uit zich in een knallende party act in onder andere het genre happy hardcore.
Enkele invloeden van de Party Animals, Paul Elstak, Charlie Lownoise en Mental Theo zijn dan ook terug te vinden in de muziek.
Samen met de twee figuranten, Appie Goud en Cor Baco bekend uit de videoclips, zorgen De Doelleazen voor een onvergetelijke act waarbij iedereen, van jong tot oud, uit zijn dak kan gaan.

De Doelleazen hebben een aantal covers op single uitgebracht onder hun eigen platenlabel Bughouse Records.
Het succes van de eerste single ‘Mem fan Doutzen’ was de aanleiding om nog meer tracks te gaan produceren.
De tweede single was dan ook snel een feit. In samenwerking met Bricquebec gaven ze het nummer ‘Strjitlizzer’ een nieuw jasje.
Achter de schermen wordt er overigens hard gewerkt met nieuwe artiesten aan tracks.
Zo zijn de laatste tracks geproduceerd in samenwerking met Gurbe Douwstra en Syb van der Ploeg van de populaire Friese band de Kast.

De bezigheden van De Doelleazen blijven niet onopgemerkt in de media. Zo besteden onder andere Omrop Fryslan, Holland FM en 3FM (Giel Beelen, Coen en Sander) regelmatig aandacht aan de jongens.
Daarnaast stonden De Doelleazen in 2009 in het voorprogramma van de Party Animals bij Club Q en in 2010 zelfs andersom. Andere succesvolle optredens hebben plaats gevonden bij Aaipop, Bevrijdingsfestival Leeuwarden, Veenhoop Festival, de Fryske Music Night en nog vele andere podia.

Kortom, de vetste friese party act van dit moment!

Voor het boeken van DE DOELLEAZEN ben je bij Twotone aan het juiste adres.

DE DOELLEAZEN Boeken calendar_today