arrow_back Terug
cancel

DAMAGED JUSTICE (METALLICA TRIBUTE) Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

DAMAGED JUSTICE (METALLICA TRIBUTE) Boeken

Metallica-tributeband Damaged Justice timmert hard aan de weg. Samen met een productieteam ontwikkelden de rockers een XL-show waarin behalve een subliem geluid ook veel aandacht besteed wordt aan de visuele aspecten.

Damaged Justice is de band die regelmatig een van de beste, zo niet dé Metallica-tribute band van Nederland wordt genoemd. De ervaren muzikanten spelen niet alleen Metallica, ze léven Metallica!
Begonnen op hun 11e, spelen ze inmiddels met een aan perfectionisme grenzende precizie en vol passie en overgave, de nummers van hun grote idolen. De explosieve muziek, energieke podiumpresentatie, de indrukwekkende licht- en geluidsshow en het populaire repertoire spreken een breed publiek aan en doen oude tijden herleven.

De rockers van deze zalen- en festivalband bestormen het ene na het andere podium in binnen- maar inmiddels ook buitenland. Dicky Woodstock, Oerrock, Dokkem Open Air, Stonehenge, De Veenhoop, Frogrock, Waldpyktreffen, SteenGoed Festival, FreezeForze; maar ook vele motorclub-feesten en grote evenementen; deze ervaren Metallica-virtuozen draaien nergens hun hand voor om.

For Whom The Bell Tolls, Seek & Destroy, One, Enter Sandman, Master of Puppets en nog veel meer klassiekers passeren de revue in een rockshow van formaat!

Voor het boeken van DAMAGED JUSTICE (METALLICA TRIBUTE) ben je bij Twotone aan het juiste adres.

DAMAGED JUSTICE (METALLICA TRIBUTE) Boeken calendar_today