arrow_back Terug
cancel

DA VINCI Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

DA VINCI Boeken

Da Vinci boeken? De naam van de band zegt het al, Da Vinci levert meesterwerk. De coverband, bestaande uit 4 enthousiaste mannen en een swingende zangeres, staat al jarenlang op het podium en weet precies hoe ze een evenement, bruiloft, feesttent of bedrijfsfeest in moeten kleuren met muzikale hoogtepunten.

Ze zorgen voor stemming en doordat ze het zelf zo naar hun zin hebben, heeft het publiek dat ook.
Het repertoire wordt perfect afgestemd op het desbetreffende feest; dance, disco, pop, rock, classics, latin, trance, Nederlandstalig, happy hardcore en een akoestische set. Da Vinci heeft ze allemaal paraat.

De band neemt je mee naar de jaren ’70, ’80, ’90 en laat je uiteraard genieten van de hits die momenteel de top 40 bestormen.
Aangevuld met een gezonde dosis muzikale humor en veel interactie met het publiek, zal Da Vinci jou en je gasten een top avond bezorgen. Met hun flexibele houding, muzikaliteit en enthousiasme hebben ze al heel wat feesttenten op z’n kop gezet. Kortom, een 6-mans band met een perfecte geluidsinstallatie, een mooie lichtshow en een strakke podiumafwerking, is Da Vinci meer dan de moeite waard.

Voor het boeken van DA VINCI ben je bij Twotone aan het juiste adres.

DA VINCI Boeken calendar_today