arrow_back Terug
cancel

CRAZY ACCORDEONS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

CRAZY ACCORDEONS Boeken

Wij zijn de Crazy Accordeons, Monique en Marco, een nieuw accordeon duo met een sound van 2019!
Onze nieuwe single is geschreven en uitgebracht door Emile Hartkamp en Norus Padidar.
Ook het repertoire is geschreven door Emile Hartkamp.

Wij zijn tussen alle zangers en zangeressen een welkome afwisseling met toch het oer Hollandse accordeon geluid maar dan helemaal van deze tijd en gewoon omdat het er op dit moment bijna niet is!! Zo mooi!!

Hoe Hollands kan en mag het zijn, al zou je denken bij de titel HAPPY….Hollands ?
Ach, die kreet is zo bekend en ingeburgerd dat je de betekenis van dat woord niet beter kan verwoorden dat als je luistert naar de heerlijke Zomerse klanken van deze single.

De laatste jaren wordt de accordeon misschien wel ten overvloede gebruikt in veel liedjes van artiesten, maar hoe mooi kan het zijn om de accordeon als middelpunt te hebben en dat we met z’n allen teruggaan naar al die grote Nederlandse accordeonisten die zowel hier als ook ver over de landsgrenzen furore maakten.

De Kermisklanten - John Woodhouse - Johnny Meyer of wat dacht je van Malando, kortom fans genoeg voor dit instrument…..nu de uitvoerende artiest(en) nog anno 2019. Twee nieuwkomers, die elkaar kruisten op hun levenspad van de liefde, maar daarnaast de liefde voor muziek en accordeon.

Marco & Monique, oftewel CRAZY ACCORDEONS, dachten hetzelfde en deelden hun passie. Goldstar Music,oftewel Emile Hartkamp & Norus Padidar, kwam met hun in contact en het afgelopen half jaar is er rustig gewerkt naar nieuw eigen repertoire, en het is nu tijd om dit met heel Nederland te gaan delen.
CRAZY ACCORDEONS - HAPPY, voor wat ons betreft de aftrap naar een succesvolle carrière en ’n kennismaking met ’n talentvol accordeon duo.

Voor alle liefhebbers voor toch wel het beetje Oerhollandse accordeon geluid een mooi kadootje.

Voor het boeken van CRAZY ACCORDEONS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

CRAZY ACCORDEONS Boeken calendar_today