arrow_back Terug
cancel

CLOWN OKIDOKI Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

CLOWN OKIDOKI Boeken

De Clown
In de OkiDoki kindervoorstelling ben ik Oki de clown. Bij alles dat ik doe gaat er wel iets verkeerd of ik snap niet hoe het moet. Dit leidt tot hilarische situaties. Gelukkig word ik meestal door de kinderen geholpen zodat het uiteindelijk allemaal toch weer goed komt.

De ballonartiest
Verder houd ik als Oki de clown heel veel van ballonnen. Na of tussen voorstellingen door kan ik een echte ballonnenclown zijn. Als een echte ballonartiest maak ik in snel tempo de mooiste ballonfiguren. Als een echte kinderentertainer kan ik dit ballonvouwen tot een ware kindershow maken waar niet alleen kinderen maar ook volwassenen van zullen genieten. Het is natuurlijk altijd mogelijk om clown & jongleur OkiDoki te vragen alleen ballondiertjes te komen maken.

De kinderentertainer
Daar ballonnenclown Oki ook jongleur Doki is geeft hij er een grote voorkeur aan om zijn aanhangertje met al zijn spullen mee te nemen. Zo houd hij de mogelijkheid achter de hand voor het geven van een jongleerworkshop, clownsvoorstelling of jongleershow. Wie namelijk clown en jongleur OkiDoki in huis haalt ontmoet namelijk in de eerste plaats een kinderentertainer die graag per moment, ter plekke kijkt waarmee hij de kinderen het beste kan vermaken.

De jongleur
In de kindervoorstelling OkiDoki ben ik Doki de jongleur. Normaliter ben ik alleen maar het hulpje van clown Oki. Maar soms kan clown Oki er niet bij zijn en dan moet ik alleen zorgen voor de kindershow OkiDoki. Gelukkig zijn er altijd wel kinderen die mij willen helpen om de show tot een goed einde te brengen. Met de kinderen gaat jongleur OkiDoki op onderzoek uit naar wat je allemaal met kegels, balletjes en diabolo's kan doen. Zo laat ik de kinderen op een zeer speelse manier kennis maken met allerlei vormen van jongleren. De kinderen maar ook de volwassenen zullen hierbij hun ogen uitkijken. Dit alles gaat met veel interactie en de nodige grappen en grollen gepaard.

De leraar
Behalve zelf jongleren vind ik het als jongleur OkiDoki ook heel leuk om anderen eens te laten proberen te jongleren. Hierbij geef ik natuurlijk graag uitleg van hoe het moet. Vandaar dat ik onderin de aanhanger meestal nog een heleboel meer diabolo's, balletjes, chinese bordjes etcetera extra meeneem. Het is natuurlijk altijd mogelijk om clown & jongleur OkiDoki te vragen nog veel meer materialen mee te nemen zodat OkiDoki een echte circusworkshop kan geven.

Daar Jongleur Doki ook Clown Oki is kan hij van figuurballonnen ook de mooiste ballonnendiertjes maken. OkiDoki zal dit tussen het jongleren door dan ook met alle liefde doen. Haal je namelijk clown & jongleur OkiDoki in huis ontmoet je in de eerste plaats een flexibele, allround kinderentertainer die inspeelt op wat er op het moment ter plekke nodig is om de kinderen te vermaken.

Voor het boeken van CLOWN OKIDOKI ben je bij Twotone aan het juiste adres.

CLOWN OKIDOKI Boeken calendar_today