arrow_back Terug
cancel

CHICCO Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

CHICCO Boeken


Geboren op 4 december 2001 in het bruisende Den Haag, heeft Chicco van de Luijtgaarden zich snel ontpopt tot een veelbelovende artiest.
Zijn doorbraak vond plaats in juni 2022 tijdens het spraakmakende televisieprogramma 'De Hollandse Nieuwe' op SBS6, waar hij iedereen versteld deed staan met zijn onvergetelijke versie van het nummer 'Adio Amore'.
Naast deze gedenkwaardige start, verwierf Chicco grote bekendheid met het aanstekelijke (WK) nummer 'Veeg Ze Van Het Matje'.
Toch is het niet alleen zijn muziek die opvalt. Zijn unieke stijl, gekenmerkt door de iconische 'Haagse Mat', is net zo kenmerkend voor zijn persoonlijkheid als voor zijn muziek.
Deze look die hij met trots draagt symboliseert niet alleen zijn eigenheid, maar weerspiegelt ook zijn band met de Haagse cultuur.
Ondanks zijn jonge leeftijd kan Chicco al terugkijken op een indrukwekkende start van zijn muzikale
carrière. Chicco van de Luijtgaarden is zonder twijfel een naam om nauwlettend in de gaten te houden!

Chicco 'Smulschijf van de Week' bij Radio 538!

Chicco's single 'Veeg Ze Van Het Matje’ is verkozen tot Smulschijf van de Week door de luisteraars van 538! Uit drie genomineerde nummers, ‘Weekend’ van Bizzey, ‘Think I’m In Love With You’ van Dua Lipa en Chris Stapleton en ‘Veeg Ze Van Het Matje’ van Chicco kozen de luisteraars van 538 massaal voor Chicco's EK-hit. Deze week zal zijn single extra vaak te horen zijn op Radio 538.

Chicco bij Muziekfeest van Oranje

Chicco trad op met zijn hit ‘Veeg Ze Van Het Matje’ tijdens de oranje-editie van Muziekfeest op het Plein! Zijn EK-hit is een absolute favoriet op feestjes en in sportkantines door het hele land en nu ook te beluisteren in een hardstyle- en orgelversie! Met PowNed die de hardstyle versie van Chicco’s nummer heeft uitgeroepen tot ‘De Ultieme EK-hit’, een binnenkomst in de Spotify Viral Top 50 en al meer dan een half miljoen streams op Spotify, mag Chicco met recht zijn single ‘Veeg Ze Van Het Matje’ het voetballied van het EK noemen.

Met de aftrap van het EK voetbal is er geen betere manier om het feest te beginnen dan met een avond vol oranjehits!

Voor het boeken van CHICCO ben je bij Twotone aan het juiste adres.

CHICCO Boeken calendar_today