arrow_back Terug
cancel

BROEDERLIEFDE Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

BROEDERLIEFDE Boeken

Het succes van Broederliefde

Broederliefde ontstond uit een stel voetbalvrienden uit Rotterdam die de scene bestormden met video’s, studiosessies en een mixtape. Het jaar 2016 was het echte startsein voor Broederliefde om heel Nederland te veroveren. Met records, prijzen en uitverkochte clubtours bewezen ze één van de beste live shows van het land te hebben. Of het nu 40.000 man op Pinkpop was of 2 keer een uitverkochte Melkweg, overal zet Broederliefde een ijzersterke show neer die ze tegenwoordig doen met hun vaste muzikanten Landy (gitaar) en Vikesh (percussie en drums).

Broederliefde boeken

Broederliefde staat voor feest, hits, gezelligheid en een enorme beleving die ze live extra aandikken met hun eigen special effects team. Of het nu de Vrienden van Amstel LIVE! is, Concert At Sea mainstage, uitverkochte grote popzalen als de Oosterpoort, 013, Paradiso of exclusieve clubshows in zalen als Air Amsterdam of bedrijfsfeesten voor 500 man.
Broederliefde heeft een extreem verschillende fanbase en een vrij unieke positie binnen de Nederlandse pop scene met fans en concertbezoekers varierend tussen de leeftijd van 4 jaar tot 40 jarige en zelfs daarboven. En ze blijven mensen voor zich winnen met hun aanstekelijke zomerse hits.

Voor het boeken van BROEDERLIEFDE ben je bij Twotone aan het juiste adres.

BROEDERLIEFDE Boeken calendar_today