arrow_back Terug
cancel

BOERIN ANNA Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

BOERIN ANNA Boeken

De uitgesproken en opvallend mooie Boerin Anna (Anna Bron) is al jaren zeer bekend en populair op online kanalen en vanuit de media. Zo heeft het blad LINDA een uitgebreid item aan haar besteed, heeft Andy van der Meijde haar op de bijrijdersstoel gehad en is Anna regelmatig te zien en horen bij SKOFTEN en POWNED.

In de video van de populaire Boer Harm (Komkommers) speelt Anna een prominente rol. Een slimme zet van Boer Harm omdat Anna’s fanbase van 130.000 volgers voor het overgrote deel bestaat uit mannen.

Deze spontane en hippe meid van het Groningse platteland zet er graag nog een tandje bij! Ze ontpopt zich als een waar multitalent met zang en dans tijdens een energieke performance. Met inmiddels drie eigen vrolijke feestnummers is het de hoogste tijd dat heel Nederland kennismaakt met deze knappe boerendochter. Boerin Anna heeft, zoals het echte ondernemende boeren betaamt, een professioneel team om zich heen verzameld met diverse producers. Het resultaat zal de komende maanden te zien en te horen zijn op alle streamingdiensten en YouTube.

Haar show, waarbij ze vergezeld wordt door twee (net zulke vrolijke) danseressen, is een ware energie-explosie met een mix van bekende feesthits en haar eigen singles, afgetopt met remakes van populaire ‘guilty pleasures’ zoals Satisfyer (Roxy Dekker). Deze nummers hebben zich ruimschoots bewezen in de playlists van de beste DJ’s van Nederland en worden vanaf nu live én voorzien van een opzwepend jasje door onze mooie feestboerin en haar danseressen vertolkt op de podia.

Naast haar dampende remake van Satisfyer (Roxy Dekker) komen de groovy remake van Stupid (Tess), Shirt uit en Zwaaien (Feestteam & Dj Maurice), Brommers Kieken (Boer Harm), Kali (Django Wagner x Outsiders), Links Rechts (Snollebollekes) en haar salsa versie van ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ (Wolter Kroes) in feestelijke vaart voorbij. Boerin Anna staat garant voor een vol half uur feestplezier voor iedereen!

Voor het boeken van BOERIN ANNA ben je bij Twotone aan het juiste adres.

BOERIN ANNA Boeken calendar_today