arrow_back Terug
cancel

BOER HARM Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

BOER HARM Boeken

Heb je ooit gehoord van Boer Harm? Dit ‘raptalent’ begint de hele Nederlandse scène over te nemen. Maar dat doet hij wel volledig op z’n eigen manier. Plat praten is voor dit icoon eerder regel dan uitzondering en hij arriveert eerder op zijn John Deere dan in een luxe Mercedes Benz. En dat is precies waarom deze boeren rapper zoveel respect krijgt van zijn fans. Hij vertelt precies waar het op staat en dat is goed terug te horen in zijn rapteksten. Naast zijn geniale woordenschat heeft hij ook aan babes geen gebrek. In tegendeel, Boer Harm blaast ons omver met alle spetters die om zijn nek hangen! Check hieronder zijn nieuwste nummer ‘Brommers Kieken’. Dan snap je direct waarom wij Boer Harm zo’n legend vinden:

Ondertussen heeft deze rapper uit het Midden-Oosten van ons kikkerlandje al meer dan 5.680+ abonnees op YouTube. Reken maar dat dit er snel meer gaan worden. Op Instagram tikt hij namelijk al de 23.000+ volgers aan, deze agrarische poëet gaat dus langzamerhand viraal met zijn hits! Zijn grote doel is om ooit nog eens op te treden op de Zwarte Cross. Maar dat gaat hem ongetwijfeld lukken! Wie weet dit jaar nog wel? Het leipste aan alles is dat hij ook nog eens als zijn beats zelf tikt.

Een ware one-man-show dus. Deze knaap gaat het nog ver schoppen. Reken maar dat de hele kroeg op z’n kop staat als zijn hit ‘Dansie Geet Dom’ wordt gedraaid!

Voor het boeken van BOER HARM ben je bij Twotone aan het juiste adres.

BOER HARM Boeken calendar_today