arrow_back Terug
cancel

BLOODY BUCCANEERS - GOLDEN EARING TRIBUT Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

BLOODY BUCCANEERS - GOLDEN EARING TRIBUT Boeken

LIVE
Met ruim 150 optredens en zo'n 50 Earring krakers op hun repertoire, is GOLDEN EARRING tributeband Bloody Buccaneers één van de populairste tributebands op de Nederlandse podia. De band speelt overigens niet uitsluitend in Nederland, maar wordt ook regelmatig op Belgische en Duitse podia gevraagd. In juli 2015 kwamen ruim 9.000 mensen af op hun twee en een half uur durende show bij de Kasteeltuinconcerten in Helmond.

HARMONIE ORKEST
In 2013 werd Bloody Buccaneers gevraagd voor 'Rock Meets Harmony Kerkrade'. Voor het neerzetten van spetterende versies van enkele Earring classics werd de band uitgebreid met een blazerssectie. Voor 'Radar Love' werd zelfs het complete Harmonie orkest ingezet, een uitvoering die beloond werd met een staande ovatie van een uitzinnig publiek.

LIVE RADIO
Was de band eerder al te gast bij Radio Ridderkerk voor een uur lang durende muziekspecial over de Buccaneers, in het voorjaar van 2015 werden zij gevraagd voor het immens populaire radio programma 'Parkroad Café' vanuit De Boerderij in Zoetermeer. Hiermee kwamen de Buccaneers in het rijtje van eerdere illustere gasten zoals Jan Akkerman (Focus, Brainbox), Eelco Gelling (Cuby+Blizzards), Dany Lademacher (Hermans Brood) Robert-Jan Stips (Nits), en Thijs Van Leer (Focus).
FANBASE

Veel Earringfans blijken gecharmeerd door de Buccaneers. Op social media is de band razend populair en kent vele Facebook vrienden. De clips van de Buccaneers, meestal gemaakt door enthousiaste fans, zijn in totaliteit ruim 30.000 keer bekeken. Onder de Buccaneers fans bevindt zich ook Pinkpopbaas Jan Smeets die de band zelfs op Radio 3FM promoot en op zijn jubileumfeestje uitnodigde om op te treden.
HITS & MORE

Het spreekt vanzelf dat Bloody Buccaneers alle grote Earring-hits speelt zoals 'Twilight Zone', 'When The Lady Smiles' en natuurlijk millionseller 'Radar Love'. Maar ook live-klassiekers als 'Another 45 Miles', 'Back Home', 'Going To The Run' en 'Long Blond Animal' staan op de playlist. Daarnaast verrast de band Earring fans door regelmatig wat minder voor de hand liggende albumtracks te spelen zoals 'Mad Love Is Coming', 'Mission Impossible' en 'The Vanilla Queen'.

Voor het boeken van BLOODY BUCCANEERS - GOLDEN EARING TRIBUT ben je bij Twotone aan het juiste adres.

BLOODY BUCCANEERS - GOLDEN EARING TRIBUT Boeken calendar_today