arrow_back Terug
cancel

BILLY DANS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

BILLY DANS Boeken

2021 was het jaar van Billy Dans. Zo werd hij voor zijn werk bekroond met maar liefst 3 Buma NL Awards! Zo was hij medeverantwoordelijk voor de megahit ‘Frans Duits’ van Donnie en Frans Duits, waarmee de prijs voor Beste Track Hollands en Beste Track Feest werd binnengesleept en met het album ‘Voor Iedereen’ van Tino Martin waar Billy 8 tracks voor schreef sleepte hij een award binnen voor ‘Beste Album’. Daarnaast waren er succesvolle samenwerkingen met o.a. Bilal Wahib, Wolter Kroes en scoorde het door hem geschreven liedje ‘Gabber’ van Lil Kleine & Tino Martin ook!

Met zijn single ‘Beach Vibe’ wist Billy ook zelf als artiest al een hit te scoren. De single heeft inmiddels meer dan 6 miljoen streams en ook de single ‘IBIZA’ met Donnie scoorde goed! Ondanks zijn veelzijdigheid en liefde voor het schrijven en maken van muziek moet 2022 definitief het jaar worden waarin hij zelf doorbreekt met zijn eigen repertoire.

Te beginnen met zijn nieuwe single ‘Hazes’!

‘Ik ben zelf geboren in de kroeg en opgegroeid in de Jordaan. En van kleins af aan een echte Hazes fan! Ik ben een echt gezelligheidsmens en ben regelmatig in de kroeg te vinden. En al jaren roep ik dan Draai nog maar een liedje van Hazes. Met die kreet in gedachten duurde het niet lang tot ik er een liedje over schreef waar ik als Amsterdammer en Hazes liefhebber natuurlijk erg trots op ben!’.

Voor het boeken van BILLY DANS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

BILLY DANS Boeken calendar_today