arrow_back Terug
cancel

BERTUS SIPMA Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

BERTUS SIPMA Boeken

Bertus Sipma is geboren op 5 augustus 1989 en afkomstig uit het Friese Twijzelerheide is al een aantal jaren druk bezig muzikaal aan de weg te timmeren! Zijn passie voor de Nederlandstalige muziek is ontstaan op vrij jonge leeftijd, thuis galmden de Hollandse hits altijd door de speakers!

De eerste singel verscheen in het jaar 2008 ' Als een meeuw in de wind' knalde hij de piratenstations in de regio binnen! Zo volgden er nog een 10 tal single’s. In 2013, op 23 jarige leeftijd, besloot Bertus een eigen café te openen in Surhuisterveen. Muziekcafé Bertus werd een feit, dit met succes!
Door zijn café kwam hij met menig artiest/ koegbaas in contact en dit verbreedde zijn horizon. Op dit moment staat hij bijna 10 jaar op de buhne!

Door zijn enthousiasme en gevoel voor humor maakt hij van elk optreden een feestje! Bertus is een 'down to earth' type die houdt van feest en gezelligheid hij doet optredens van 30 min tot een avondvullend programma! Samen met producent Jeroen Dirksen heeft hij een KNALLER van een single gemaakt! ' Want toen ik jou zag' met deze in een 'nieuw gestoken jasje' cover van de Silvertop probeert hij steeds meer voet aan de grond te krijgen.

Bertus boeken is 100% feest!

Voor het boeken van BERTUS SIPMA ben je bij Twotone aan het juiste adres.

BERTUS SIPMA Boeken calendar_today