arrow_back Terug
cancel

BECK & BAUWER Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

BECK & BAUWER

Duitse DJ sensatie Beck & Bauer op je feest of evenement
Beck & Bauer is dé Duitse feestact met de prestigieuze titel: Populairste Duitse dj’s/act van Nederland. Freddy Beck en Frans Bauer, beter bekend als Beck & Bauer, zijn twee DJ’s die in de jaren 1993 tot 2004 affentittengeil waren in Duitsland. Met hun waanzinnige Zupertolle Discoparty domineerden ze feestvierend Duitsland. Nu, enkele jaren later, zijn de twee vrienden in Nederland beland, zodat ook het Nederlandse publiek kennis kan maken met deze twee knotsgekke Duitsers. En niet zonder resultaat!

Het Partyalarm gaat af als deze rasenentertainers het podium betreden. Beck & Bauer staat niet alleen bekend om hun Wahnsinn, maar ook om het eten dat vers wordt bereid op de bühne. Van Wurst tot Kinderchocolade. De platen die beide heren draaien zijn zeer divers. Van de nieuwste Ballermann hits tot de goede oude Schlagers; en van dé internationale hits tot de beste nationale nummers.

Interactie met het publiek staat bij Freddy en Frans centraal. Samen gekke dansjes doen, shotjes drinken en feesten is voor de heren vanzelfsprekend. Maar denk ook aan andere spellen of items die in de show voorkomen, zoals: die Unterhosen Party, der Guitar Hero, der Bratwurst König, die Beck und Bauer Mauer en der Fleisch Tombola.

De exacte inhoud varieert van show tot show. De fotosessies die worden gehouden en de vele gadgets die worden uitgedeeld zorgen voor de finishing touch en veel vertier.

Boekingen van BECK & BAUWER

Voor het boeken van BECK & BAUWER ben je bij Twotone aan het juiste adres.