arrow_back Terug
cancel

BASTIAAN RAGAS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

BASTIAAN RAGAS Boeken

Hij verwierf Internationale faam als leadzanger bij Popgroep ‘Caught In The Act’ en verkocht wereldwijd miljoenen platen. Hij speelde hoofdrollen in de musicals ‘Aida’ en ‘Drie Musketiers’ en werd bekroond met een Musical Award voor de beste mannelijke hoofdrol.
Hij schreef en co-produceerde 3 succesvolle solo albums en verraste vriend en vijand met een eigen theatertour
Hij speelde hoofdrollen in diverse televisieseries en schittert als zanger én presentator in de veelgesprezen Dinnershow Of Dreams in Studio 21.

De op 30 juni 1971 geboren Bastiaan Ragas is zanger, presentator, acteur én ras-entertainer.
Als amper 17 jarige gaat hij op wereldtournee met het vermaarde gezelschap ‘Up With People’.
Een unieke ervaring die hem goed van pas komt als hij in 1990 wordt gevraagd voor de ‘Jeans’ theatertour.
Daarna gaat het snel. Bastiaan treedt toe tot boyband ‘Caught In The Act’ en verovert met zijn vocale collega’s een groot deel van de wereld.
Enkele jaren en 15 miljoen platen verder stopt het avontuur en legt Bastiaan zich toe op een solocarrière.

In 2000 zien we Bastiaan terug in de theaters als Ramadas, de hoofdrol in de musical Aida, die hij met glans vervult. Het spelen in musicals bevalt hem zo goed, dat we hem kort daarna terugzien in Musicals in Ahoy en in ‘Drie Musketiers’ waarin hij wederom een hoofdrol speelt, ditmaal van d’Artagnan.

Alleskunner Ragas wed bepaald niet op één paard en blijft zijn horizon verbreden.
Parallel aan zijn musicalavontuur brengt hij enkele solo albums uit, scoort En passant 2 top 3 hits en is hij te zien in verschillende televisieseries zoals ‘All Stars’ en ‘Trauma 24/7’. Na een rol in ‘Gooische Vrouwen’, de bioscoopfilm ‘Floris’ en een kort uitstapje als dj bij Radio Noordzee FM is hij vanaf 2008 leading man in de ‘Dinnershow Of Dreams’.

Met 12 gouden en platina platen en een Musical Award op zak, puilt de prijzenkast van Bastiaan Ragas inmiddels behoorlijk uit. Stuk voor stuk mijlpalen die zijn succesvolle carrière onderstrepen….

Voor het boeken van BASTIAAN RAGAS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

BASTIAAN RAGAS Boeken calendar_today