arrow_back Terug
cancel

ANTOON Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

ANTOON Boeken

Al van jongs af aan was Antoon bezig met maar één doel: muzikant worden.
De 20-jarige artiest komt uit de omgeving van Hoorn en begon al vroeg met het spelen van drum en klassieke piano. Op zijn vijftiende zwaaide hij af van het VWO om als allerjongste kandidaat ooit op de Herman Brood Academie te worden aangenomen. Antoon richtte zich in het begin voornamelijk op EDM-producties maar ontwikkelde zijn stijl door Hip Hop én eigen teksten te integreren wat resulteerde in een eigen Hip Pop sound.

Antoons eerste album ‘De Nacht Is Van Ons’ stond in de Top 5 van de Album Top 100 en sindsdien gaat het hard: Hij was 20 jaar en verkocht in 2022 twee keer de Ziggo Dome uit. Hij was de meest gestreamde artiest van 2022 op Spotify, ontving dit jaar de Q Music Top 40 award voor Beste Artiest en uiteindelijk nog de Edison Pop prijs.

In 2023 verscheen de muzikale film Antoon – Engel, deze film neemt je mee in het leven van deze jonge en zeer getalenteerde rapper en producer. Met nooit eerder vertoonde beelden zien we de eerste stappen in de muziekcarrière van Antoon en vertellen de mensen die het dichtst bij hem staan, hoe het toen allemaal is begonnen

Voor het boeken van ANTOON ben je bij Twotone aan het juiste adres.

ANTOON Boeken calendar_today