arrow_back Terug
cancel

AMBER Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

AMBER Boeken

Amber Delil - a.k.a. zangeres AMBER - is een goedgebekte, sprankelende entertainer met een grote passie voor muziek & dans. Gewapend met haar gevoel voor humor, positieve mindset en drive is zij vastberaden om aan Nederland te laten zien wat ze muzikaal in haar mars heeft.

Als kind wil AMBER (1998) al graag in de belangstelling staan zolang ze maar kan dansen, zingen en entertainen. Op haar zevende wordt ze toegelaten op het NJMT (Nationaal Jeugd Musical Theater) in onze hoofdstad. Van maandag tot en met vrijdag zit ze in de schoolbanken, maar in de weekeinden staat ze ergens in Nederland op de bühne in de tourende theaterproducties Narnia en Kruistocht in Spijkerbroek.

AMBER, geboren en getogen Amsterdamse, ontwikkelt haar vocal skills op de muziekacademie van Babette Labeij in de Pijp en haar dansmoves bij het 'Global Dance Centre' in Diemen-Zuid waar ze nog steeds regelmatig op de dansvloer te vinden is.

Amber heeft een indrukwekkende muzikale achtergrond en een sterke online aanwezigheid. Met deelnames aan The Voice Kids en Holland's Got Talent, haar tijd bij de populaire meidengroep TP4Y én haar werk als presentatrice bij SLAM! wist ze al zo'n 80 duizend volgers op Instagram aan zich te binden.

Amber is vastbesloten om Nederland te laten zien wat ze muzikaal in huis heeft en staat klaar om met haar solo-optredens het podium te betreden! Met twee getalenteerde danseressen en een reeks uptempo hits belooft dit een spectaculaire show te worden!

Voor het boeken van AMBER ben je bij Twotone aan het juiste adres.

AMBER Boeken calendar_today