arrow_back Terug
cancel

ALPHA Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

ALPHA Boeken

Ze nemen de leiding over het podium, pakken ieder publiek compleet in en keren elke feesttent binnenstebuiten: vol zelfvertrouwen maakt ALPHA iedere show tot een groot succes!

Ben jij klaar voor een show vol energie? Waar de zanger, zangeres en gitarist op het
podium staan te vlammen en alle harten weten te veroveren? Voeg daar nog een retestrakke drummer en toetsenist aan toe en je hebt de ultieme live sensatie met de heerlijkste hits en guilty pleasures van toen en nu in een spicy jasje gestoken.

Deze nieuwe feestband is uitermate geschikt voor de vetste events en festivals.
Het repertoire van ALPHA coverband is divers, met de bekende hits van de zeroes tot aan het nieuwste van de internationale hitlijsten. Verwacht medleys die elkaar op een perfecte manier opvolgen in de drie sets. ALPHA sluit daarmee altijd aan op de wensen van het publiek en is in staat om alle doelgroepen te raken.

On stage wordt de band gesteund door een volledig nieuw ontwikkeld decor vol bewegend licht. Tel daar nog eens de special FX bij op en het totaalplaatje is compleet. Het repertoire en de uitstraling maken coverband ALPHA de perfecte invulling voor jouw feestweek, tentfeest of bedrijfsfeest waar het dak er écht flink af mag.

Voor het boeken van ALPHA ben je bij Twotone aan het juiste adres.

ALPHA Boeken calendar_today