arrow_back Terug
cancel

ALPENZUSJES Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

ALPENZUSJES Boeken

De Alpenzusjes zijn terug in een geheel nieuwe samenstelling.

Nadat de originele Alpenzusjes het stokje hadden overgedragen aan Chantal en Apolonia is de Alpenexpres opnieuw op stoom gekomen. Vanaf 2011 zijn er twee ‘nieuwe Alpenzusjes, helemaal van deze tijd, met een frisse uitstraling en bijpassende kleding.

De agenda raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat deze twee vrolijke meiden twee geweldige zangeressen zijn.

Hun hits: Naar voren, naar achter uitgebracht in 2011 maar tot op de dag van vandaag één van de meestgedraaide platen in het uitgaansleven. De opvolger was de Jungledans en voor de carnaval van 2012 werd de single Hutje op de hei uitgebracht. Ook deze single stond in de top 10 van meest gedraaide platen tijdens de carnaval!

Begin 2013 komen de meiden met een dijk van een nummer. Kontebonke zal feestend Nederland in beweging brengen! En er mogen met dit liedje andere lichaamsdelen dan gebruikelijk worden geschud.

De Alpenzusjes brengen een feestelijke show en krijgen de zaal gegarandeerd ‘aan de gang’. Zing mee met de hits want waar De Alpenzusjes komen wordt het een feest om van te dromen.

Voor het boeken van ALPENZUSJES ben je bij Twotone aan het juiste adres.

ALPENZUSJES Boeken calendar_today