arrow_back Terug
cancel

3BARITONS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

3BARITONS Boeken

3Baritons bestaat uit de unieke combinatie van Nederlands populairste klassieke zangers: Ernst Daniel Smid, Henk Poort en Marco Bakker.
Elk kunnen de heren bogen op grote populariteit en vakmanschap als het gaat om opera, operette, concerten, musicals, en TV-, theater- en filmproducties.

Het succes van 3Baritons begon als een eenmalig optreden tijdens een TV-gala van Ivo Niehe.
Dit werd zo'n ongehoord succes dat de telefoons niet meer stil stonden met als gevolg: een uitverkocht Carré, een tot de nok gevuld Amsterdams Concertgebouw, talloze TV-registraties en miljoenen aan de buis gekluisterde fans.

Dit alles bovendien resulterend in een megaverkoop van hun eerste CD.
Maar de agenda’s van de heren Smid, Poort en Bakker waren destijds al dermate volgeboekt dat er van een lange samenwerking geen sprake kon zijn.

Jaren later besloten zij toch om de lol van toen, de passie van eenieder, weer te stroomlijnen in de vorm van een fantastische act.
Een aantal dagen per jaar maken de heren van 3Baritons hun agenda's daarom graag vrij om bijzondere optredens te verzorgen tijdens openbare evenementen en besloten bedrijfsevenementen.

Met veel plezier en respect voor elkaars vakmanschap presenteren 3Baritons stijlvolle, klassieke - maar ook vaak feestelijke - melodieën waarvoor het publiek maar wat graag applaudisseert.

Voor het boeken van 3BARITONS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

3BARITONS Boeken calendar_today