arrow_back Terug
cancel

2MF COVERBAND Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

2MF COVERBAND Boeken


KAREN

Leadvocals
Karen is de ‘shining star’ van 2mf, Met haar prachtige stem zingt ze zowel de mooiste ballad als een rockplaat met overtuiging. Naast 2mf is Karen professioneel zangcoach bij Karen’s Voice.

DJESRO

Leadvocals
Bekend van diverse musicals, gezegend met een fantastische stem waarmee hij zowel André hazes als Queen met overtuiging weet neer te zetten. Samen met Karen één van de meest aantrekkelijke en energieke frontduo’s die er momenteel te vinden zijn.
Saxofoon - Jazz

RON

Saxofoon (alt/tenor), digisax en backingvocals
Onze muzikale duizendpoot en geheim wapen! Saxofoon, zang, digitale sax, fluit. Alles speelt hij met passie, overtuiging en uiterste precisie.
Muzikaal toetsenbord - Piano

ROLF

Toetsen, producer backingtracks
Naast funky hammonds en prachtig pianospel, is Rolf ook een meester in het maken van vette dance-beats en backingtracks voor het moderne repertoire.
Gitaar - Basgitaar

GEORGE

Basgitaar
Slappen, grooven, funken en altijd genietend van de muziek. George is de groovende basis van 2mf. Als George begint te bassen, is stilstaan geen optie!
Basgitaar - Percussie

REMCO

Drums, Percussie, Samples
Dancebeats, funky discogrooves, stevige rockdrums, Remco kan het allemaal. Al meer dan 15 jaar de drijvende kracht achter 2mf!

SVEN

Elektrische & akoestische gitaar & backingvocals
Jarenlang heeft ons Belgische gitaarwonder de wereld over getourd om zijn vette riffs te laten horen. Wij zijn blij dat hij nu in de buurt blijft. Muzikaal tot in zijn tenen maakt hij van elk nummer een hit!

Voor het boeken van 2MF COVERBAND ben je bij Twotone aan het juiste adres.

2MF COVERBAND Boeken calendar_today