Magic Unlimited Boeken


Oscar, Renzo en Mara Kazan vormen samen de internationale illusionistengroep Magic Unlimited. Met hun eigentijdse show veroverden zij afgelopen jaren het publiek in diverse landen in Europa en Azië. In hoog tempo voeren de drie dynamische entertainers je mee naar een wereld vol fantasie en dromen.
Spectaculaire illusies, prachtige muziek en de oprechte passie en hartstocht van deze jonge succesvolle entertainers maken deze show tot een onvergetelijke belevenis.
Steven Kazan, de jongste broer van de familie, verrast het publiek met zijn humoristische improvisaties en zorgt voor daverende lachsalvos! Kortom, een up-tempo illusieshow die bruist van levensvreugde!

Hoogtepunten:
TV-opnames voor de NBC televisie in het Ceasars Palace in Las Vegas.
Het gast-optreden van Magic Unlimited tijdens de New Years Eve special van CCTV in
China werd door maar liefs een half miljard mensen bekeken.
Uit handen van Prins Albert ontvingen zij de Monte Carlo Magic Star Award.
Regelmatig te gast in grote internationale show programmas als Le plus grand Cabaret
du Monde (Frankrijk), Fernsehgarten (Duitsland), Noche Sencacional (Spanje)

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoop4.750,00 1x25 min.Algemeen

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug