Hans Dulfer Boeken


Denk je aan cross over, dan kun je niet om Hans Dulfer heen. Zijn geweldige talent, zijn energieke live -performance en zijn superband staan garant voor een spetterende avond die je van top tot teen meesleept.
De New band bestaat uit DJ Kikke, Dulfer, Barkman & MC Helder. Muzikale duizendpoot Dulfer draait al jaren mee in de muziekscène, heeft een tijdloze stijl ontwikkeld en weet steeds een groot publiek aan te trekken. Met zijn internationale doorbraak ‘Big Boy’ (1994) werd duidelijk dat hij in de loop der jaren een perfecte mix heeft weten te maken, die laat horen dat jazz niet voor bejaarde, snordragende mannen is, maar een levendige muziekstijl die prima aansluit bij de pop van dochter Candy en de dance van Junkie XL.

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoopOp aanvraagAlgemeenJazz

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug