Alex Boeken

Zijn single 'Een bossie rooie rozen' , zonder meer een knaller van een kroeghit, behaalde een nr. 1 notering in de Mega top 30 hitlijsten.
Gedurende carnaval 2000 was 'een bossie rooie rozen' de meest gedraaide plaat in café's en zalen.
De single stond wekenlang genoteerd in de Vaderlandse hitlijsten, behield 3 weken lang de eerste positie en kwam vervolgens hoog binnen in de Mega Top 100.

Bij de vele Feesten en Evenementen in Nederland en Belgie is Alex een graag geziene gast.Met krakers als “een bossie rooie rozen” en gemoderniseerde versies van “de Clown” , “Ik voel me zo verdomd alleen”, “Kee Sera Sera” en natuurlijke zijn nieuwe singel “Zing maar met me mee” gaat het dak er gegarandeerd af ! Bij ieder optreden geeft hij datgene waar het publiek recht op heeft. Een grandioze sfeer, humor en spetterende nummers, gebracht op een zodanig enthousiaste manier, dat de vonken er vanaf vliegen.


Een optreden van deze sympathieke zal de echte Feestbeesten nog lang blijven heugen…

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoop1.995,00 1x30 min.A-set 250 p.AlgemeenNederlandstalig

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug