Venga Boys Boeken

In 1998 heeft de wereld kennis gemaakt met de opzwepende klanken van de Vengaboys.

Zij scoorden diverse multi-platina pop-dance hits zoals Up & Down, We Like To Party!, Boom Boom Boom Boom!,
We going to Ibiza en nog veel meer.
De Vengaboys bereikten de top van de hitlijsten in meer dan 20 landen, waaronder Groot-Brittannië, Duitsland, Benelux, Spanje, Zuid Afrika, Thailand, Polen, Australië en Mexico.

In 1999 is Amerika aan de beurt. Up & Down en We Like To Party! stormde naar de eerste plaats in de Billboard dance charts.
Hun debuut album 'Greatest Hits!' bereikt USA Gold-status en ze waren genomineerd voor MTV Beste Doorbraak van het Jaar Award.

Ter promotie van de single Kiss organiseerde de groep een wereldrecord langste kus die op dit moment op 29 uur staat.

De Vengaboys kreeg de TMF Award voor Beste Dance Act en ontvang een prijs voor zijn meest succesvolle Hollands export product het jaar.

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoopOp aanvraag1x30 min.B-set 800 p.algemeendance

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug