Rene Froger Boeken

René Froger werd geboren en groeide op in de Amsterdamse wijk de Jordaan.
Zijn vader, Bolle Jan, had er een café. In dat café begon Froger al als kind te zingen.
Als kind won hij een talentenjacht en als prijs mocht hij meedraaien met Ted de Braak en Mini en Maxi.

In 1987 kwam de debuutsingle van Froger uit, Love Leave Me.
Dit nummer kwam niet verder dan de tipparade.
Een jaar later scoorde hij zijn eerste Top 40-hit met Winter in America (een cover van Doug Ashdown).
Zijn eerste en enige nummer één-hit in Nederland scoorde hij in 1989 met het nummer Alles kan een mens gelukkig maken, samen met Het Goede Doel.

Sinds 1989 scoorde Froger nog tientallen grote en kleinere hits in Nederland. In 2003 kwam Froger met een eigen realityshow op SBS 6 (Puur Froger).

Na zijn concerten in de Amsterdam Arena (2004/2005) ging Froger eind 2005 met zijn nieuwe tour 'Pure & More' weer de theaters in. Sinds 2005 vormt hij ook met collega's Gerard Joling en Gordon de gelegenheidsformatie De Toppers waarmee jaarlijks wordt opgetreden. In september 2007 kwam hij weer met een Nederlanstalige plaat: Doe maar gewoon.

Bio printen

 

Prijslijst

GagePrijsSpeeltijdGeluidPrijssoortStijlOpmerking
uitkoopOp aanvraag1x75 min.c-set 1500 p.AlgemeenFeestmuziek

 

De genoemde gages op deze website zijn enkel ter informatie, u kunt daar geen rechten aan ontleden dat geldt ook voor de speeltijden en informatie over licht en geluid. De gages zijn op uitkoopbasis inclusief de sociale lasten, premieheffingen etc. echter excl. 9% btw (indien artistieke prestatie anders 21% btw) en Buma rechten (voor zover van toepassing). Bij privefeesten (zoals o.a. bruiloften) is soms de btw niet van toepassing (de met # gemerkte prijzen).   

<< terug